FAQs

Kan ik zelf een opdruk kiezen?

Ja, dat kan.  Heb je zelf een idee?  Wil je een persoonlijke opdruk (bv. een (bij)naam, een datum, je favoriete dier, een speciale gelegenheid,...)?  De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.  Neem contact met ons op via het formulier op de website en wij laten je zo snel mogelijk weten of je plan haalbaar is.

 

Zijn jullie artikelen verkrijgbaar in andere kleuren?

Wij laten op de website ons standaardassortiment zien, maar ook hier zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.  Wens je een andere kleur van t-shirt?  De opdruk in een ander kleur?  Een artikel in baby- of kindermaat?  Contacteer ons en wij regelen het voor je!

 

Hoe weet ik welke maat ik moet bestellen?

Onderaan deze pagina vind je een link naar onze handige maattabellen.

 

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Je kan betalen met Bancontact, Paypal en de Belfius- en Ing-betaalknop.  Binnenkort bieden we ook Visa en Mastercard aan. 

 

Waarom zie ik geen btw verschijnen op mijn factuur?

I. Made It is een kleine onderneming en daardoor vrijgesteld van btw-aangifte.

 

Mag ik goederen terugsturen?

Wij werken keihard om er voor te zorgen dat je 100% tevreden bent met je bestelling, maar het kan gebeuren dat toch niet alles naar wens is.  Neem in dat geval binnen de 5 dagen contact met ons op en dan nemen we de goederen terug. Goederen worden enkel teruggenomen als ze ongedragen zijn en in de originele verpakking opgestuurd worden.  Je staat zelf in voor de verzendingskosten.  Let op! Gedragen en/of gewassen kledingstukken en gebruikte items worden in geen geval teruggenomen.  Ook items die voor jou speciaal bedrukt of gepersonaliseerd werden worden niet teruggenomen.

 

Waar kan ik terecht met klachten?

Vul het contactformulier op de site in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Hoe word ik terugbetaald?

Van zodra de geretourneerde goederen ons bereiken voeren wij de terugbetaling uit.  Wij schrijven de waarde van je item (excl. verzendingskosten) over op een bankrekening naar keuze binnen de 7 werkdagen.

 

Hoe verzenden jullie en hoe veel kost dat?

Al onze pakketjes worden verzonden via Bpost.

Wij opteren daarbij voor de goedkoopste optie en verzendingskosten hangen af van de grootte en gewicht van je bestelde items.  Wens je je item toch aangetekend te laten versturen of opteer je voor een koerierdienst, neem dan op voorhand contact met ons op: we berekenen dan de extra kosten.  Deze extra kosten zijn voor jouw rekening.

Regelmatig houden wij acties waarbij de verzending gratis is.

  

Mijn pakjes is niet toegekomen of is beschadigd.  Wat nu?

Een zending kan tot 2 weken onderweg zijn.  Je krijgt van ons een mailtje wanneer je zending vertrekt. Heb je twee weken later nog steeds niets ontvangen, neem dan contact met ons op zodat we kunnen uitvissen wat er is gebeurd.  Is je zending beschadigd geleverd, neem ook dan contact met ons op.  We vragen je om foto’s van de beschadigde verpakking of goederen door te mailen.

 

Hoe moet ik mijn kleding wassen, drogen en strijken?

Als onze kledingstukken zijn wasbaar op 40° (en sommige zelfs op 60°), maar wil je geen risico lopen, was dan op 30°.  Kleding is zelden zo vuil dat het op 30° niet schoon geraakt en je bewijst er het klimaat en je energiefactuur een mooie dienst mee.

Je kleding niet in de droogautomaat doen en de opdruk binnenstebuiten strijken, garandeert je een lange levensduur en vermijdt beschadiging van de opdruk.

  

Wordt jullie textiel in goede omstandigheden geproduceerd?

Zelf controleren kunnen we helaas niet, maar we hebben heel bewust voor een fabrikant van t-shirts gekozen die lid is van de Fair Wear Foundation.  Leden van deze organisatie laten controleurs van deze Fair Wear Foundation in hun fabrieken toe om de arbeidsomstandigheden en milieubelasting ter plaatse te controleren.  Meer info op Fair wear Foundation.   

 

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Wij respecteren het vertrouwelijk karakter van alle informatie die je met ons deelt en beloven ook je gegevens niet door te geven aan een derde partij en je niet te bombarderen met emails.  De link naar een uitgebreide versie van ons privacy-beleid vind je onderaan deze pagina.